Головна » 2018 » Листопад » 27

27 листопада відбулася зустріч старшокласників Ружичанського НВК з представником Пенсійного фонду Бухер Раїсою Дмитрівною (начальник Хмельницького відділу обслуговування громадян №1).
Учні отримали цікаву інформацію щодо легалізації заробітної плати, роботу Веб-порталу Пенсійного фонду України та реформування пенсійної системи.
Мета зустрічі — формування розуміння у молодого покоління відповідального ставлення до свого майбутнього. Було зосереджено особливу увагу на втраті соціальних гарантій найманими працівниками у разі зайнятості в тіньовому секторі економіки та отримання заробітної плати в «конверті».
В ході зустрічі обговорювалися основні аспекти та переваги запровадження другого рівня пенсійного забезпечення – накопичувальної системи, зокрема, відзначено перспективу щодо появи стимулу для гро ... Читати далі »

Переглядів: 252 | Додав: надія_Л | Дата: 27.11.2018 | Коментарі (0)

22 листопада 2018 року учні 11 класу Ружичанського НВК стали учасниками міського профорієнтаційного заходу «Подорож у світ професій» (ярмарок професій), який відбувся у Хмельницькому обласному академічному музично-драматичному театрі імені М. Старицького. Даний захід організувано Хмельницькою районною філією Хмельницького обласного центру зайнятості.
На заході були присутні представники вищої та професійно-технічної освіти, а також інші фахівці, які своїми профорієнтаційними бесідами формували професійний світогляд в учнівської молоді. Ярмарок професій організовано для учнів 9 та 11 класів закладів загальної середньої освіти міста Хмельницького.

... Читати далі »

Переглядів: 258 | Додав: надія_Л | Дата: 27.11.2018 | Коментарі (0)