Головна » 2019 » Лютий » 8 » 5 лютого 2019 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”.
21:36
5 лютого 2019 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”.

Цей день проводиться з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів. Більш того, це запрошення для всіх до поважливого онлайнового спілкування задля забезпечення найкращого цифрового досвіду.
5 лютого 2019 року відбувся виховний захід до Дня безпечного Інтернету: "Безпечна поведінка учнів в мережі Інтернет". Учні були ознайомлені з правилами поводження в Інтернеті, отримали поради щодо реєстрації поштових скриньок та відповіді на питання, які їх цікавили найбільше. Знайомство з корисними інформаційними сайтами захопило всіх учасників заходів. Також учні 5 класу розробляли рекомендації та правила для учнів та батьків щодо поведінки в Інтернеті, а учні 6-8 класів створили та презентували свої проекти.
Виховний захід підготували учні 5 класу разом із класним керівником Лозінською Надією Григорівною.

Переглядів: 236 | Додав: надія_Л | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: