Головна » 2018 » Квітень » 3 » Атестація педагогічних працівників 2017-2018 н.р.
13:35
Атестація педагогічних працівників 2017-2018 н.р.

29 березня 2018 року у школі пройшла педагогічна рада – круглий стіл «Атестація – крок до творчості», на якій 4 педагогів Ружичанського НВК: Купрата Світлана Олексіївна, Солонар Інна Василівна, Фрич Руслана Михайлівна, Собкова Наталія Володимирівна та 2 педагогів Ружичанського ДНЗ "Сонечко": Слободян Оксана Володимирівна, Корчак Надія Миколаївна презентували свій педагогічний досвід. Цей день став для вчителів, які атестувалися, святом великої вчительської праці.

  

Атестація педагогічних працівників відображає творчу роботу вчителів, відіграє важливу роль у становленні творчого педагога, згуртуванні та вихованні творчого колективу, створює умови для освіти сталого розвитку. Виступ учителів перед членами атестаційної комісії надає можливість продемонструвати свої досягнення, здобутки, педагогічні знахідки.
Основними завданнями, які вирішувались у ході атестації, було стимулювання неперервного підвищення професійного рівня працівників, визначення відповідності займаній посаді та рівню кваліфікації.
Вчителі, які атестувалися, працювали протягом року над підвищенням професійного рівня: відвідували заняття з передового педагогічного досвіду, семінари, вебінари, курси підвищення кваліфікації, конференції.

У міжатестаційний період педагоги школи на високому рівні провели відкриті уроки, різні заходи з метою підвищення інтересу учнів до навчальних предметів, розвитку кругозору, що сприяє освіті для сталого розвитку. На засіданні педагогічної ради учителі представили портфоліо, як узагальнюючий та системний огляд педагогічної діяльності. Цікавими і неординарними були доповіді вчителів, оскільки кожен мав змогу креативно презентувати власний досвід.

Педагогічна майстерність кожного вчителя формується щодня і складається з пошуку інформації, експерименту, креативного підходу до справи. Але важливо повірити в своїх учнів, сподіватися на успіх, знайти свій підхід, любов'ю осяяти справу нелегку. І прийде успіх, і радість від роботи.

Переглядів: 366 | Додав: надія_Л | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: