Головна » 2016 » Грудень » 19 » Cемінар-практикум вчителів-логопедів
23:56
Cемінар-практикум вчителів-логопедів

16 грудня у нашій школі відбувся семінар-практикум вчителів-логопедів на тему: «Корекційна робота з подолання графічних помилок на заміну рукописних букв» під керівництвом Боднар О. В., методиста психолого-логопедичної служби. З даної теми були розглянуті виступи колег: Крисюк Н.М. (вчитель-логопед логопедичного пункту на базі Давидковецької ЗОШ І-ІІІ ст.), Семенчука О.В. (вчитель-логопед логопедичного пункту на базі Грузевицької ЗОШ І-ІІІ ст.) та Гонтар Г. П. (логопед Лісовогринівецького логопедичного пункту). Кожен із вчителів-логопедів висвітлив практичні завдання, які сприятимуть кращому засвоєнню тих чи інших рукописних букв.

Полякова В.І., вчитель-логопед логопедичного пункту на базі Ружичанського НВК, провела відкрите логопедичне заняття на тему: «Диференціація рукописних букв» із учнями 3-го класу. Школярі із захопленням виконували різноманітні завдання та отримали безліч позитивних вражень від заняття.

«Хоча я досить молодий спеціаліст, мені випала нагода провести урок у присутності колег. Це було моє перше відкрите заняття. Крім стандартних методів роботи на уроці були задіяні комп’ютерні технології у вигляді презентацій та відео, а також інші види діяльності, навіть «Кульки радості», на які учні відреагували із захопленням. Кожне завдання було спрямоване на подолання графічних помилок, які виникають у дітей шкільного віку. Усі учні були високо оцінені. Наостанок їх очікував сюрприз. Колеги високо оцінили мої старання та саме заняття: «Дякуємо, це те заняття, на яке хочеться завітати ще».
А особисто від себе я хочу подякувати за підтримку, поради та допомогу у підготовці та проведенні заняття директору школи Мельничук І. В., яка була присутня на уроці, а також заступнику директора з НВР Майор О.А., класному керівнику 3 класу Купратій К. Б., вчителю інформатики та математики Лозінській Н. Г. Сподіваюсь, знання та результати моїх учнів ростимуть на очах, а я й надалі розвиватимусь та буду прикладом для колег.».

Переглядів: 334 | Додав: vitalinkapol | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: