Головна » 2017 » Вересень » 21 » День миру
20:54
День миру

Найбільше у світі щастя – це мир, коли люди живуть спокійно, земля не здригається від страшних вибухів. Щороку 21 вересня люди у різних куточках планети відзначають Міжнародний день миру, свято, покликане змусити всіх не тільки задуматись, але й зробити що-небудь заради спокою на Землі.  Мир у рідній Україні – це найзаповітніше бажання усіх українців, котре вони висловлюють вголос так згуртовано, як ніколи раніше.

До відзначення цього свята щороку долучається і наша школа.  Учні 5-11 класів презентували плакати «Голуб миру», в кожному з яких зазначалося про те, що життя на Землі є найголовнішою цінністю. Небайдужими залишилися і молодші наші школярі, які продемонстрували виставку малюнків «Ми за мир».

Під час перерв лідери учнівського самоврядування організували та провели для учнів  та педагогів школи акцію «Побажай країні миру!», прикріпивши паперові серця з побажаннями на карту України, аби показати наскільки важливим є МИР, СВОБОДА, ДОБРО і ПОВАГА. В класах проведені бесіди та години спілкування на теми: «Мова Миру починається з мене», «Мир на планеті – щастя всім дітям». Бібліотекар школи Потравна В.Ю. ознайомила дітей з книжковою виставкою "Ми прагнемо миру".

 

Миру всім нам)))

Переглядів: 799 | Додав: надія_Л | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: