Головна » 2017 » Жовтень » 19 » День захисника України!
22:08
День захисника України!

                

 

День захисника України та День українського козацтва в останні роки набули для українців нового змісту: все-таки ми зрозуміли, що Україні потрібне своє свято Збройних сил, яке спиралося б на етнічні, історичні українські та культурні традиції і не мало б стосунку до Росії.


До відзначення цього дня долучилися у Ружичанському НВК. Учнів 5-11 класів організували виставку-ярмарку «Покровські смаколики», де можна було поласувати різноманітними смаколиками, які приготували діти.

 
Пі
зніше Ружичанський НВК разом із Ружичанським будинком культури організували для дітей школи та жителів села свято «Козацькому роду - нема переводу». На захід було запрошено наших захисників, людей, які в різні періоди часу демонстрували свою хоробрість. Учні співали, читали вірші, подарували всім присутнім чоловікам вітальні листівки.

Сьогодні ми дуже вдячні тим, хто, ризикуючи власним життям, захищає нашу Україну, береже добробут в українських оселях та бореться за мир на рідній землі. Ми дякуємо солдатам України, які зараз перебувають у зоні АТО. Нехай ваші сила і мужність завжди опираються на любов та підтримку рідних і близьких людей. Міцного здоров’я, успіхів і надійного тилу! Нехай вам завжди буде кого захищати, але не буде від кого! А найголовніше – швидше повертайтеся живими і здоровими, бо вдома вас люблять і чекають!


З Днем захисника України!!!

Переглядів: 376 | Додав: надія_Л | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: