Головна » 2017 » Березень » 7 » Відкритий урок з алгебри
08:12
Відкритий урок з алгебри

6 березня в 11-му класі відбувся показовий урок з алгебри, який проводила вчитель математики та фізики Чавалда Марина Олександрівна. 

          

Тема уроку: Знаходження первісних функцій. Мета уроку: вивчити три основні правила знаходження первісних функцій; сформувати вміння знаходити первісні для функцій, що задовільняє початкову умову.
На уроці вчитель використовувала групову форму роботи та різноманітні методи для кращого засвоєння матеріалу, а саме: "Мікрофон", "Незакінчене речення", "Пінг-понг" та інші. 
              
Основні завдання уроку були сформульовані педагогом чітко і зрозуміло. Викладач показує приклади розв'язання вправ зрозуміло і доступно, пояснюючи важливі для розуміння учнями моментів, учитель вказує і виправляє помилки в процесі виконання вправ учнями. Правильно підібрані вправи за рівнями складності дозволяють нарощувати складність у міру засвоєння матеріалу. Учні до занять ставляться з великим ентузіазмом, охоче вирішують завдання в зошита.
Учні 11 класу показали гарні знання з математики, а Марина Олександрівна продемонструвала креативні ідеї та наполегливість у своїй роботі.
Переглядів: 373 | Додав: надія_Л | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: