Головна » 2017 » Березень » 7 » Привітання зі святом
10:06
Привітання зі святом

          

Любі жінки та дівчата!

Вкотре настало радісне свято – 8 Березня! Повертається тепло, весна, й символічно, що найперше свято присвячене вам і осяяне вами, мов сонцем.

Дорогі колеги, мами, учениці, дозвольте привітати вас із цим чудовим днем та висловити слова глибокої вдячності, адже на вашій красі, мудрості, силі та терпінні тримається світ. У буднях сьогодення ми часто не помічаємо, скільки серед нас прекрасних, розумних, добросовісних, самовідданих жінок.

Здавна повелося, що жінка в українській сім’ї – берегиня. Незважаючи на жодні перипетії життя, жінки народжують дітей і кохають чоловіків, шукають суджених, завмираючи у передчутті щастя… Дбають про тепло і світло, добробут і красу в своїй оселі. І як добре, що у вас є світле весняне свято – свято надії, краси та мрій. Нехай цей весняний день завжди дарує вам тепло сонячних променів та ніжність перших весняних квітів.

Бажаю вам, дорогі мої колеги, матері та учениці міцного здоров’я, невичерпної творчої енергії, добра й упевненості у своїх силах, розуміння, кохання та вірності ваших близьких.

В цей день святковий

Я бажаю вам

Всміхатись так,

Щоб сонце радісно всміхалось,

Щоб квіти голови схиляли,

Щоб усі ввічливо вітались,

Щоб на роботі вам співали солов’ї,

Щоб мир і злагода були в сім’ї!

Від усього серця вітаю вас зі святом, наші рідні, кохані, шановні, прекрасні дівчата та жінки. Нехай весна живе у вашому серці. Щодня, за будь-якої погоди та при будь-якому настрої. А настрій - нехай вам забезпечують ті, хто поряд, хто любить вас і кого любите ви.

 

З повагою, директор школи

Ірина Володимирівна Мельничук

Переглядів: 308 | Додав: надія_Л | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: