Головна » 2017 » Жовтень » 2 » "Танцюють всі!" - День вчителя в Ружичанському НВК
18:47
"Танцюють всі!" - День вчителя в Ружичанському НВК

 

29 вересня всі школи України святкували день вчителя та організовували день учнівського самоврядування. Не стала винятком і наша школа.

За традицією, учні 9-11 класів звільнили учителів від їхніх обов’язків та проводили уроки замість них. «Новообрані вчителі» мали всі повноваження оцінювати знання молодших школяриків та виставляти оцінки за роботу на уроці. А учителі, тим часом перетворившись на випускників-одинадцятикласників, пустували та бешкетували на уроках. Молодші ж дітки поводилися добре. А побачивши своїх нових наставників на перерві, радісно вигукували: «О, це ж наші вчителі! Доброго дня!». Всі учасники такого експерименту висловлювали велику подяку малечі за хороші емоції і старанну працю.


Протягом тижня учні старших та молодших класів старанно готувалися до важливої події. Кожен колектив по-своєму привітав свого класного керівника чи улюбленого вчителя. 


Після уроків відбувся святковий концерт у форматі шоу "Танцюють всі!". Кожен клас разом із своїм класним керівником демонстрували свої хореографічні номери, брали участь в конкурсах.


Святковий день пройшов дуже яскраво і залишив в пам’яті шалені емоції та спогади.

Переглядів: 448 | Додав: надія_Л | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: