Головна » 2014 » Лютий » 25 » Тиждень початкових класів
18:37
Тиждень початкових класів

З 10 по 14 лютого в нашій школі проходив тиждень початкових класів. Школярі початкової ланки стали активними учасниками його проведення.

  Розпочався тиждень святковим відкриттям , де школярі були ознайомлені  із заходами, які будуть проводитись протягом тижня, а також виставкою дитячих малюнків «Барви дитинства».

  У вівторок  учні 4 класу разом з вчителем Купратою С. О. провели  наукову конференцію  «Веселка гарного настрою»,а  також класовод  Подлюк І. М. разом із своїми другокласниками  провела відкритий урок з математики.

 

Цікавим та насиченим була і середа. Протягом  цього дня школярі організували  виставку дитячих поробок  «Краса душі у творчість перелита», а також відбулися спортивні змагання «Тато, мама і я – спортивна сім’я».  Батьки разом з своїми  спритними синами та доньками, учнями 2 класу змагалися за право носити звання переможця. 

 Не менш цікавим виявився і четвер.  Учні 3 класу  (класовод Сторожук С.О.) провели  усний журнал «Цікаве про близький і далекий світ». Учень 4 класу Гуцалюк Є. ознайомив школярів з цікавими сторінками історії рідного села Ружичанка, а  розповів   Коберник  Д. про чудеса природи.

В п’ятницю молодші школярі мали можливість показати свої таланти. «Зорепад талантів» дав можливість учням проявити себе в різних галузях мистецтва. Сміялися присутні із гуморески Гули А. (учня 3 класу),  із захватом слухали вірші ,талановито зіграв на трубі пісню «Васильок» учень 4 класу Макаров К. Гарно співали Повх А, учні 1 класу. Оплески заслужили від глядачів танцювальний колектив 2 класу та хлопців 4 класу.



 

Переглядів: 403 | Додав: надія_Л | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: