Головна » 2017 » Травень » 23 » «Весняночка йде, пташок із вирію веде»
19:56
«Весняночка йде, пташок із вирію веде»

   

У селі Ружичанка провели обласне фольклорне свято. Участь у ньому взяли понад 600 учасників з різних куточків Хмельниччини. Присвятили традиційний захід збереженню українських традицій та навколишнього середовища. Ініціатором обласного фольклорного свята «Весняночка йде, пташок з вирію веде» є обласний науково-методичний центр культури та мистецтв. Проводять його більше 5 років, проте в такому форматі - вперше. Адже цього року театралізоване дійство присвятили весні, екології та дню Європи.

 
Окрім театралізованого дійства, присутні мали змогу оцінити роботи обласних умільців. На загальний розсуд учасники представили малюнки, випічку та вироби з дерева, вишивки та багато іншого. Загалом участь у фольклорному фестивалі взяли понад 600 учасників.

 
Учні та педагоги Ружичанського НВК були активними учасниками свята і здобули багато призових місць в різних номінація, а саме: 1 місце в номінації "Плакати" (1-4 класи), 2 місце - номінація "Екологічна добра справа" (учні 9-11 класів, керівник - Фрич Р.М.), 1 місце - номінація "Декоративно-прикладне мистецтво" (учні 11 класу, керівник - Майор О.А.,) 1 місце - номінація "Малюнок" (творчий колектив Ружичанського НВК, керівник - Фрич Р.М.). Переможці отримали дипломи та призи.

 
Свято й справді вдалось на славу. Особливо раділа малеча. Солодощі, морозиво, кульки та атракціони. А що ще потрібно для дитячих посмішок.

                                        

Переглядів: 427 | Додав: надія_Л | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: