Головна » 2017 » Вересень » 17 » Вибори президента школи
12:45
Вибори президента школи

Нещодавно в Ружичанському НВК відбулися вибори президента школи, яким передувала велика попередня робота : висунення найдостойніших, найкреативніших і найактивніших у кандидати, написання передвиборчих програм.

   Всі класи серйозно підійшли до висунення кандидата у президенти школи і запропонували від 9 класу Маліка Владислава, 10 - Корчак Дарину, 10 -  Мельник Марину , а від 11 - Яворину Андрія.

            Ознайомлення з програмами кандидатів довело, що підлітки глибоко розуміють усю повноту шкільного життя і прагнуть зробити його яскравішим і змістовнішим, висловлюють своє бачення і розв'язання деяких проблем.

Кандидати пропонували проводити спортивні та інтелектуальні змагання між класами, розширити волонтерський рух, організувати роботу з молодшими школярами під час перерв, підняти рівень учнівського самоврядування та багато іншого.

Свої програми кандидати в президенти висвітлили у формі відео, власноруч виготовлених , та ознайомили з ними під час зустрічі з виборцями, учнями 5- 11 класів.

                     

Учні поспішають зробити свій вибір. І нарешті визначення результатів голосування. 

  1. Корчак Дарина – 47

  2. Малік Владислав – 23

  3. Яворина Андрій – 22

  4. Мельник Марина – 9

            Отже,  очільницею учнівського колективу школи стала відмінниця у навчання з 1 класу, переможниця шкільних і обласних олімпіад, талановита і сповнена ідей Корчак Дарина.

            Вітаємо з перемогою і зичимо успіхів, терпіння і наснаги. 

Переглядів: 363 | Додав: надія_Л | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: