Головна » 2017 » Лютий » 22 » ВШАНУВАННЯ ПАМ'ЯТІ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ
01:03
ВШАНУВАННЯ ПАМ'ЯТІ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

    

20 лютого вчитель історії Антонюк Л.Л. провела захід, присвячений пам’яті Небесної сотні "Небесна сотня - то в серцях вогонь". Ведучі заходу Гнідий Сергій та Шаламай Лілія ознайомили присутніх з подіями 2014 року, які відбулися на Майдані в Києві. У виконанні учениці 6 класу Усік Іванки прозвучала пісня "Обірвалося життя". Пролунали вірші у виконанні Мельник Марини та Стасюк Діани.

   

Не залишили нікого байдужим і кадри відеоролику про Небесну сотню. Наприкінці заходу учні 6 класу виконали пісню "Воїни світла". Також було згадано про сучасну ситуацію на Сході країни і показано відеоролик "Україна понад усе". Бібліотекар школи Потравна В.Ю. та сільський бібліотекар Темчишина Т.В. ознайомили учнів із підручниками, які присвячені пам’яті Небесної сотні. В кінці заходу заступник з навчально-виховної роботи Майор О.А. зробила акцент на героїчному вчинку героїв і що його ми повинні пам’ятати завжди.

   

Майдан став символом боротьби, символом прагнень до європейських цінностей. І за цю боротьбу, за нашу з вами свободу й оновлення країни заплачено страшну ціну: своє життя віддали найкращі. Загиблі хлопці віддали свої життя за всіх нас. Це має пам’ятати кожен! Сьогодні, завтра, завжди! Без цього ми не зможемо відбудувати свою країну.

Переглядів: 308 | Додав: надія_Л | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: